Besplatne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije i komunikacije

Fakultet za medije i komunikacije Univerziteta Singidunum u Beogradu organizuje seriju radionica za srednjoškolce, koji će tokom februara, marta i aprila imati priliku da na tom fakultetu saznaju više o oblastima medijske produkcije, odnosa sa javnošću, dizajna i kreativnog preduzetništva.

Sve radionice na FMK su besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce, a prva serija radionica biće održana od 9. februara do 23. marta.

"Cilj nam je da mladima pružimo priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.

 Radionice vode iskusni stručnjaci i predavači iz oblasti foto, video i audio produkcije, novinarstva (štampani mediji, radio, TV, web), brendiranja, dizajna, interkulturalnih komunikacija, odnosa sa javnošću, scenskog nastupa i kreativnog preduzetništva", navodi se u saopštenju tog fakulteta.

Kako se dodaje, ovaj fakultet i ove godine odličnim učenicima nudi besplatnu prvu godinu studija, kao podsticaj talentovanim i vrednim đacima srednjih škola u Srbiji.

Svi polaznici će, kako se dodaje, po završetku radionica dobiti sertifikate, a više informacija o programima i datumima radionica zainteresovani mogu naći na sajtu fakulteta. 

OSTALI ČLANCI