Besplatne kreativne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije i komunikacije

Poziv četvrtoj generaciji srednjoškolaca na učešće u kreativnim radionicama, koje će se održati od 28. februara do 04. aprila na beogradskom Fakultetu za medije i komunikacije.

Fakultet za medije i komunikacije četvrtu godinu za redom organizuje seriju edukativnih radionica za srednjoškolce, sa namerom da mladima omogući da se oprobaju u različitim veštinama u oblasti medija, digitalnih umetnosti, marketinga, psihologije i socijalnog rada, uz mentorstvo iskusnih stručnjaka i profesora ovog beogradskog fakulteta.

Nakon uspešno izvedenih edukativnih programa, kroz koje je tokom prethodne školske godine prošlo više od hiljadu srednjoškolaca iz Srbije, FMK ove godine nudi seriju novih radionica koje mladima daju priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.

„Teme kojima ćemo se u ovom polugodištu baviti su digitalni marketing, muzička produkcija, veštine javnog nastupa, video art i upravljanje konfliktima, a srednjoškolci će dobiti priliku da uživo snime i TV intervju uz mentorstvo jedne od najpopularnijih domaćih novinarki.“ – izjavila je Simona Žikić, pomoćnica dekanke za odnose sa javnošću.

Radionice su besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce, a održavaće se subotom od 28. februara do 04. aprila u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65.

Svi polaznici će po završetku radionice dobiti sertifikate, a više informacija o programima i datumima radionica zainteresovani mogu naći na zvaničnom sajtu fakulteta.

OSTALI ČLANCI