Besplatne kreativne radionice za srednjoškolce na Fakultetu za medije i komunikacije

Fakultet za medije i komunikacije šestu godinu za redom organizuje seriju edukativnih radionica za srednjoškolce, sa namerom da mladima omogući da se oprobaju u različitim veštinama u oblasti medija, digitalnih umetnosti, marketinga, psihologije i komunikacija, uz mentorstvo iskusnih stručnjaka i profesora ovog beogradskog fakulteta.

„Radionicama koje su osmišljene da pomognu srednjoškolcima da otkriju svoju kreativnost, usmere svoja interesovanja i sprovedu ideju u delo.“ – izjavila je Simona Žikić,predstavnica Fakulteta za odnose s javnošću.

Nakon uspešno izvedenih edukativnih programa, kroz koje je tokom prethodne školske godine prošlo više od hiljadu srednjoškolaca iz Srbije, FMK ove godine nudi novu seriju radionica koje mladima daju priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.

Radionice su besplatne i otvorene za sve zainteresovane srednjoškolce, a održavaće se subotom od 05. marta do 09. aprila u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65.

Svi polaznici će po završetku radionice dobiti sertifikate, a više informacija o programima i datumima radionica zainteresovani mogu naći na zvaničnom sajtu fakulteta.

OSTALI ČLANCI