28.12.2016.

Odsek School of Arts univerziteta Birkbeck, University in London, nudi 15 stipendija za studente master i doktorskih studija. Stipendija može da bude puna i delimična za studente iz svih zemalja koji upisuju redovne ili vanredne programe studija.

Stipendije se dodeljuju istaknutim studentima univerziteta. Mogu da konkurišu svi studenti koji upisuju postdiplomske studije na sledećim smerovima:

  • - engleski jezik i društvene nauke,
  • - istorija umetnosti, kinematografija,
  • - žurnalistika i istraživanje kultura i jezika,
  • - umetnost i društvene nauke za doktorski program (English & Humanities, History of Art, Film, Media & Cultural Studies and Cultures and Languages and Arts and Humanities Doctoral Programme).

Zahtevi za kandidate:

  1. 1. Konkurišu svi kandidati koji upisuju istraživački program u trajanju od jedne godine (redovno) ili dve godine (vanredno).
  2. 2. Aplikacije studenata iz EU i Velike Britanije koji apliciraju za ovu stipendiju, biće automatski razmatrani i za ARS stipendiju.
  3. 3. Formular možete skinuti sa sajta organizatora. Popunjen formular je potrebno poslati na SoAFA@bbk.ac.uk do 16. februara 2017. godine. Pored toga, potrebno je poslati i dva pisma preporuke.

Više o programu na sajtu organizatora.