09.05.2017.

Global Volunteer je program volonterskih praksi. Kroz Global Volunteer prakse pomažemo ti da lično razviješ sebe tako što ćeš živeti u izazovnoj sredini izvan svoje komfor zone, dok radiš na redukovanju svetskih problema. Nudimo ti mogućnost da predaješ strani jezik deci u inostranstvu, radiš na smanjivanju siromaštva, doprinosiš zdravstvu, radiš na ljudskim pravima, kao i razne druge mogućnosti. Želimo da doživiš život i rad u multikulturalnom okruženju.

Klikni ovde i pretraži prakse!

Global Entrepreneur je program stručnih neplaćenih praksi. Oformljen je da bismo pružali šansu mladim ljudima da dobiju stručno iskustvo u start-up-ovima i malim kompanijama. Pruži sebi priliku da se baviš marketingom, IT-jem, poslovnom administracijom i prodajom, i to sve u izazovnom poslovnom okruženju.

Klikni ovde i pretraži prakse!

Global Talent je program stručnih praksi. Ovim programom dobijaš priliku da postaneš spreman/na za stvarni svet poslovanja. Nudimo ti prakse u svim najrazvijenijim oblastima poslovanja. Marketing i prodaja, poslovna administracija, informacione tehnologije, predavanje jezika, inženjerstvo, samo su neke od oblasti iz kojih možeš da dobiješ praktično iskustvo.

Klikni ovde i pretraži prakse!

AIESEC je globalna platforma koja omogućava mladim ljudima da istraže i razviju svoj liderski potencijal. Mi smo apolitična, nezavisna i neprofitna organizacija vođena od strane studenata i mladih diplomaca institucija visokog obrazovanja. Naši članovi zainteresovani su i bave se globalnim problemima, liderstvom i upravljanjem. AIESEC ne vrši bilo kakvu vrstu diskriminacije na osnovu etničke pripadnosti, pola, seksualne orijentacije, religije ili nacionalnosti.

Od našeg osnivanja, angažovali smo i razvili više od 1.000.000 mladih ljudi koji su prošli kroz AIESEC iskustvo. Uticaj naše organizacije najbolje predstavljaju naši alumniji koji su važni predstavnici korporativnog i nevladinog sektora, između ostalog i svetski lideri, među kojima je i dobitnik Nobelove nagrade za mir Marti Ahtisari.