27.02.2012.
15X − Izložba studenata Digitalnih umetnosti i novih medija

U decembru je u galeriji O3ONE u Beogradu održana grupna izložba fotografija studenata master studija Digitalne umetnosti i novi mediji Fakulteta za medije i komunikacije. Izložba pod nazivom “15X” problematizuje portret u formi fotoeseja sastavljenog od 10 fotografija koje čine vizuelnu naraciju rada. Povezivanje narativnog i vizuelnog, s precizno definisanim konceptom koji predstavlja polazište rada u funkciji je mišljenja u slikama koje se fluidno kreće u različitim registrima – vizuelnom, tekstualnom, virtuelnom i subjektivnom.

Ko su (ovi) ljudi i kako ih (ne)vidimo? Šta nam otkrivaju o sebi, a šta mi upisujemo u njih? Šta fotografija govori o njima, a šta o nama samima?.... neka su od pitanja koja postavljaju Dragana Latinović, Gordan Jarić, Dina Ejdus, Nada Kostić, Vera Sablić, Milena Mišić, Jelica Pavlović, Vesna Petović, Biljana Bošković, Dina Todorović, Jovana Milivojević, Dimitrije Košarić, Aleksandar Ćosić, Mia Marković i Olivera Miletić.

U nastavku možete pogledati fotografije sa izložbe u galeriji O3ONE, a dobrodošli ste da vidite i originale radova naših studenata sa izložbe “15X”, koji su izloženi na četvrtom spratu Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65.

OSTALE VESTI