23.09.2015.
Radionica i sastanak sistemskih terapeuta na FMK

Fakultet za medije i komunikacije je ove nedelje domaćin radionice ''Različita lica ljubavi'' (prof. dr Mila Goldner Vukov) i međunarodnog sureta trenera iz oblasti sistemske psihoterapije (EFTA-TIC).

24. septembar, Fakultet za medije i komunikacije

Asocijacija sistemskih terapeuta - Centar za edukaciju (AST) u saradnji sa Departmanom za psihologiju Fakulteta za medije i komunikacije u četvrtak, 24. septembra organizuje radionicu na temu "Različita lica ljubavi (partnerski odnosi)", koju vodi prof. dr Mila Goldner Vukov, psihijatar i supervizor sistemske psihoterapije. Radionica će se održati u sali 8 na IV spratu FMK od 14.30 do 18 časova. 

Dr Mila Goldner Vukov je psihijatar, doktor medicinskih nauka, porodični i grupni terapeut. Bila je član katedre za psihijatriju na Medicinskom fakultetu u Beogradu u funkciji docenta. Osnovala je jednu od prvih škola porodične terapije u Srbiji.  Živela i radila u Novom Zelandu i Australiji kao psihijatar i predavač na Auckland Univerzitetu, kao i na James Cook Univerzitetu. Edukovana u Beogradu, Velikoj Britaniji i Americi. Publikovala veliki broj naučnih radova i knjiga. Član je Američke psihijatrijske asocijacije, Novozelandske asocijacije za porodičnu terapiju i Kraljevskog psihijatrijskog koledža Australije i Novog Zelanda.

Učesnici dobijaju sertifikate i poene za učešće na radionici, koju je Komora socijalnih radnika akreditovala sa 10, a Zdravstveni savet sa 6 poena.

Detaljnije informacije o radionici možete pronaći na sajtu Asocijacije sistemskih terapeuta.


25-27. septembar, Kuća kulture FMK

Asocijacija sistemskih terapeuta u saradnji sa Fakultetom za medije i komunikacije organizuje deveti EFTA-TIC Sastanak trenera iz oblasti sistemske psihoterapije, koji će se održati od 25. do 27. septembra u Kući kulture FMK (Terazije 34). Tema sastanka sistemskih psihoterapeuta iz raznih delova sveta je "Embracing new knowledge: Training for integrative and innovative practice".

Više informacija možete dobiti na sajtu EFTA-TIC.

OSTALE VESTI