28.10.2015.
Besplatne kreativne radionice za srednjoškolce na FMK!
Dragan Ilić na snimanju radijske emisije uživo sa beogradskim srednjoškolcima na FMK radiju

Poziv petoj generaciji srednjoškolaca na učešće u kreativnim radionicama, koje će se održati od 07. novembra do 12. decembra 2015. na  Fakultetu za medije i komunikacije!

Voliš da saznaješ nove stvari i stičeš nova iskustva?
Fakultet za medije i komunikacije te poziva da učestvuješ u radionicama koje su osmišljene da ti pomognu da otkriješ svoju kreativnost, usmeriš svoja interesovanja i sprovedeš ideju u delo! 
Sve radionice su besplatne i polaznici će po završetku dobiti sertifikate.
Čekamo te. Prijavi se! 


1. Ljubav i partnerski odnosi

Hajde da razgovaramo o ljubavi: čemu težimo u ljubavi, zbog čega nam se neko manje a neko više dopada, kako da prevaziđemo nesigurnost, šta da radimo sa ljubavnom patnjom, da li možemo biti zavisni od ljubavi, kako da prepoznamo različite emocije, šta su zreli partnerski odnosi? 

Subota, 07. novembar od 11-14 časova

2. Pazi, snima se!

Napravi kratki film uz niz otežavajućih ali inspirativnih okolnosti, skoro u nemogućim uslovima.
Možeš li ti to?

Subota, 14. novembar od 11-14 časova

3. Ton majstori

Ako misliš da ti je mesto za miks pultom, dođi da savladaš veštine DJ-inga i muzičke produkcije u pravom tonskom studiju! Bavimo se DJ-ingom, snimanjem i obradom muzike i zvuka. Saznaj kako to rade profesionalci. 

Subota, 21. novembar od 11-14 časova

4. Reklamiravanje

Poigraj se sa fenomenom reklame dok saznaješ koje sve vrste reklama postoje, kako i ko ih pravi, zašto su nam važne i da li možemo bez njih? 
Umeš li ti da napraviš reklamu?

Subota, 28. novembar od 11-14 časova

5. Uključi se! Pomozi drugima

Danas se na svakom koraku susrećemo sa različitim oblicima nasilja. Time što ga često ne primećujemo ili mu pristupamo senzacionalistički, kao društvo učestvujemo u održavanju ovakvog oblika ponašanja. Koja je odgovornost svakog od nas da prepozna i zaštiti sebe i druge od nasilja? 

Subota, 05. decembar od 11-14 časova

6. Teenage media mania  

Rijaliti  mediji ili život, zašto je ovaj žanr najpopularniji u Srbiji? Mogu li se ukinuti, mogu li se regulisati, kakve posledice imaju na  ostale medije i društveni život? Kako funkcioniše ova mašina za pravljenje novca i ko su njene zvezde?

Subota, 12. decembar od 11-14 časova

 

Prijavu možeš poslati putem e-maila fmk@singidunum.ac.rs, telefona 011/26 26 474 ili naše zvanične Facebook strane (fmk.beograd).

U prijavi je potrebno da navedeš: ime i prezime, godinu rođenja, školu iz koje dolaziš, broj telefona, naziv radionice za koju se prijavljuješ.

Sve radionice se održavaju u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65 u Beogradu.

Vidimo se!

OSTALE VESTI