20.11.2015.
Otvoreno predavanje ambasadorke Francuske u Srbiji, Nj.E.Gđa Kristin MORO: "Ekonomska atraktivnost Francuske: otvorenost, reforme, komunikacije"na FMK

Fakultet za medije i komunikacije vas poziva na predavanje ambasadorke Francuske u Srbiji, Nj.E.Gđa Kristin MORO, koje će se održati u četvrtak 26. novembra 2015. na Fakultetu za medije i komunikacije (Karađorđeva 65), sa početkom u 12 časova, u sali 8 na IV spratu.

Predavanje je organizovano u saradnji sa Ambasadom Francuske i Francuskim institutom u Srbiji i biće održano na francuskom jeziku, a simultani prevod je obezbeđen (slušalice se podižu uz lični dokument).

O predavanju:

Ne znate dovoljno o adutima koji Francusku čine jednom od najvećih svetskih ekonomija ? Niste jedini. Uz probleme koje donosi svetska kriza, konkurencija i politika reformi, Francuska mora još i da se bori sa predrasudama koja pred nju stavljaju i jedan dodatni izazov: komunikaciju.

Zbog toga je Business France osmislio nekoliko dokumenata specijalno kreiranih za veliki Svetski forum u Davosu 2015. koje predstavljaju najveće adute francuske ekonomije. Oni su dostupni na sajtu Francuske ambasade u Srbiji, na engleskom i francuskom. Iste možete pogledati ovde.

Takođe, dodatne materijale za predavanje možete preuzeti na sledećim linkovima:

- France Attractiveness

France: Separating Fact From Fiction

En finir avec les idées reçues

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju predavanju.

OSTALE VESTI