12.02.2016.
Besplatne kreativne radionice za srednjoškolce na FMK!
Studentski rad: Dunia Sweidan, Digitalne umetnosti

Poziv šestoj generaciji srednjoškolaca na učešće u kreativnim radionicama, koje će se održati od 5. marta do 9. aprila 2016. na  Fakultetu za medije i komunikacije!

Voliš da saznaješ nove stvari i stičeš nova iskustva?

Fakultet za medije i komunikacije te poziva da učestvuješ u radionicama koje su osmišljene da ti pomognu da otkriješ svoju kreativnost, usmeriš svoja interesovanja i sprovedeš ideju u delo! 
Sve radionice su besplatne i polaznici će po završetku dobiti sertifikate.

Čekamo te. Prijavi se! 


1. Psihologija emocionalnih odnosa 

Nauči kako da prepoznaš emocije, naročito one sa kojima ne umeš da se izboriš, a koje mogu da ti pomognu da bolje upoznaš sebe i druge. Saznaj zašto je emocionalna pismenost važna u svim međuljudskim odnosima. Upravljaj svojim emocijama, nemoj da one upravljaju tobom!

Subota, 05. mart od 11-14 časova

2. Da si ti reklama 

Da si ti reklama, za šta bi ta reklama bila i kako bi ta reklama izgledala?Otkrij sopstvenu kreativnost, budi pisac prve samostalne reklame i otkrij novi talenat koji poseduješ. Provedi najbrža moguća tri sata jednog vikenda upoznajući jednu od najzanimljivijih veština ovog doba – pisanje reklama.Tvoja reklama čeka da dođeš.

Subota, 12. mart  od 11-14 časova 

3. Zašto Google treba da voli vaš veb-sajt?

U situaciji kada više od 70% ljudi iz Srbije aktivno koriste internet, a više od polovine njih poseti veb-sajt prodavca ili brenda pre nego što obavi kupovinu, biti nedovoljno vidljiv na Google pretraživaču nije više samo izgubljena poslovna prilika, već nužnost. Saznajte zašto je zanimanje SEO ili PPC stručnjaka jedno od najtraženijih u Srbiji i u svetu!

Subota, 19. mart od 11-14 časova

4. Veštine komunikacija 

Teško ti je da izraziš osećanja, a ponekad ne razumeš postupke svojih drugara, roditelja, brata ili sestre? Čini ti se da ne znaš kako da reaguješ u mnogim situacijama? Otkrićemo ti kako da bolje oslušneš sebe i druge. Saznaćeš i na koje sve načine možeš da prilagodiš ono što govoriš osobi koja te sluša. Tajna je uvek u dobroj komunikaciji.

Subota, 26. mart od 11-14 časova

5. Oslobodi svoju kreativnost

Zanimaju te vizuelne komunikacije, grafički dizajn i digitalne umetnosti? Radoznao si i kreativan? Okrij male tajne uspešnih vizuelnih kampanja, oslobodi svoju kreativnost i re/dizajniraj svet koji te okružuje. 

Subota, 02. april  od 11-14 časova

6. Muzička produkcija 

Ako želiš da se oprobaš u svetu muzičke produkcije ili te zanima kako da izborom muzike promeniš značenje određene situacije, dođi na radionicu organizovanu u pravom tonskom studiju i dopusti da te zvuk pokrene! Bavićemo se DJ-ingom, snimanjem i obradom muzike i zvuka.

Subota, 09. april od 11-14 časova

 

Prijavu možeš poslati putem e-maila fmk@singidunum.ac.rs, telefona 011/26 26 474 ili naše zvanične Facebook strane (fmk.beograd).

U prijavi je potrebno da navedeš: ime i prezime, godinu rođenja, školu iz koje dolaziš, broj telefona, naziv radionice za koju se prijavljuješ.

Sve radionice se održavaju u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65 u Beogradu.

Vidimo se!

OSTALE VESTI