05.04.2016.
Gostujuća predavanja dr Omara Karla Đoakino Đela na Departmanu za psihologiju FMK
Dr Omar Carlo Gioacchino Gelo

Dr Omar Karlo Đoakino Đelo (Omar Carlo Gioacchino Gelo), sa Departmana za psihoterapiju Univeziteta Sigmund Freud iz Beča i Departmana za istoriju, društvo i humanističke nauke Univerziteta Salento iz Lećea, Italija, održaće predavanja na Fakultetu za medije i komunikacije u sredu, 20. aprila 2016. godine.

Dr Omar Karlo Đoakino Đelo je istaknuti istraživač u oblasti psihoterapije i urednik je nedavno objavljene knjige/udžbenika "Psychotherapy Research, Foundations, Process and Outcome", koju je izdao Springer, 2015. godine.

Predavanje iz oblasti istraživanja u psihoterapiji namenjeno studentima IV godine Psihologije biće organizovano u terminu od 17 do 19 časova, u sali 8 na četvrtom spratu FMK.

Radionicu  na temu, Praksa i istraživanje u psihoterapiji za studente master programa Primenjena psihologija i edukante i psihoterapeute  različitih modaliteta,  dr Đelo će održati u 19 časova  u sali 8, na IV spratu FMK.     

Pogledajte i intervju sa dr Đelom, koji smo snimili tokom njegovog gostovanja na Deparmanu za psihologiju FMK prošle godine:

OSTALE VESTI