08.09.2016.
Upiši fakultet u Beogradu, studiraj u Londonu!

Fakultet za medije i komunikacije sa velikim zadovoljstvom najavljuje početak akademske saradnje sa britanskim državnim univerzitetom West London University. Potpisan je memorandum o institucialnom partnerstvu dve visokoškolske ustanove. Reč je o prvoj saradnji britanskog univerziteta sa nekom visokoškolskom institucijom iz Srbije u okviru koje se realizuju zajednički studijski programi.

Od školske 2016/2017. godine dvadeset studentkinja i studenata FMK imaju mogućnost dobijanja dvojnih diploma. Oni koji se upišu na osnovne studije medija i komunikacija na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, dobijaju mogućnost i da pohađaju jednu godinu studija na West London University, a to može biti i završna godina studija.

U "Gardian" vodiču za studente (Guardian University Guide), britanski univerzitet West London je proglašen za jedan od univerziteta koji beleži najviši procenat zapošljavanja svojih studentkinja i studenata nakon završenih studija, kao i univerzitet koji ima najbolje organizovanu stručnu praksu.

Prema rečima rektora britanskog univerziteta Pitera Džona (Peter John, Chancellor) "FMK je savremeno opremljen fakultet, sa kvalitetnim studijskim programima i predavačima, koji ima veoma razvijenu međunarodnu saradnju sa vodećim visokoškolskim institucijama u svetu". West London University je Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu prepoznao kao pouzdanog i adekvatanog partnera za saradnju.

Studijski programi osnovnih studija na FMK BROADCASTING (RADIO,TV I VIDEO) I WEB NOVINARSTVOREKLAMNA INDUSTRIJA I ODNOSI S JAVNOŠĆU i MEDIJI I KOMUNIKACIJE realizovani su u saradnji sa London School of Film, Media and Design University of West London.

Online prijavu možete popuniti OVDE.

Dobrodošli na FMK!

OSTALE VESTI