07.11.2016.
Besplatne kreativne radionice za srednjoškolce na FMK!

Voliš da saznaješ nove stvari i stičeš nova iskustva?

Fakultet za medije i komunikacije te poziva da učestvuješ u radionicama koje su osmišljene da ti pomognu da otkriješ svoju kreativnost, usmeriš svoja interesovanja i sprovedeš ideju u delo! 

Sve radionice su besplatne i polaznici će po završetku dobiti sertifikate.

Čekamo te. Prijavi se! 


1. Ton majstori 

Ako misliš da ti je mesto za miks pultom, dođi da savladaš veštine DJ-inga i muzičke produkcije u pravom tonskom studiju! Bavimo se DJ-ingom, snimanjem i obradom muzike i zvuka. Saznaj kako to rade profesionalci. 

Subota, 26. novembar  11-14 časova 

2. Oslobodi kreativnost! 

Zanimaju te vizuelne komunikacije, grafički dizajn i digitalne umetnosti? Radoznao si i kreativan? Otkrij male tajne uspešnih vizuelnih kampanja, oslobodi svoju kreativnost i re/dizajniraj svet koji te okružuje.

Subota, 03. decembar 11-14 časova

3. Da li ste sigurni? 

Ako te interesuje da analiziraš odnos politike i popularne muzike, grafita koji ti je pre neki dan na ulici privukao pažnju, uticaj društvenih mreža, medija, izbegličke krize ili odnosa u sopstvenoj porodici, hajde da zajedno diskutujemo o tome kako možemo biti tako sigurni u sopstvena „znanja“. 

Subota, 10. decembar 11-14 časova


4. Kako da stvaramo zajedno? 

Zanimaju te načini na koje se kroz kolektivni kreativni proces može doći do uzbudljivih, inovantnih, neočekivanih, duhovitih, ozbiljnih, malih i velikih ideja? Voliš društvene igre i timski rad, zanimaju te pozorište, ples i umetnost? Na ovoj radionici ćemo kroz praktične metode iz pozorišnih i izvođačkih umetnosti zajedno istražiti načine na koje se razvija kreativnost i kroz igru istražiti kako zajedno da razvijamo poverenje i podsticajno okruženje. 

Subota, 17. decembar 11-14 časova

5. Frka mi je

Ponekad misliš da ti sve ide od ruke, da imaš dara – ali treba napraviti izbor! Ima i dana kada pomisliš da ništa ne ide lako! Svi govore da je talenat pola obavljenog posla. Ali, da li je stvarno tako? Dođi na našu radionicu i saznaćeš kako da otkriješ svoje talente i izvore svoje motivacije. Saznaj koji su sve načini da dođeš do informacija o obrazovanju, volontiranju i stipendijama, proveri koje ti se mogućnosti pružaju, nauči kako da postaviš ciljeve i doneseš odluku.

Subota, 24. decembar 11-14 časova

Prijavu možeš poslati putem imejla fmk@singidunum.ac.rs, telefona 011/26 26 474 ili naše zvanične Facebook strane

U prijavi je potrebno da navedeš: ime i prezime, godinu rođenja, školu iz koje dolaziš, broj telefona i nazive radionica za koje se prijavljuješ.

Sve radionice se održavaju u prostorijama Fakulteta za medije i komunikacije u Karađorđevoj 65 u Beogradu.

Vidimo se!

OSTALE VESTI