21.02.2017.
Nova besplatna radionica za srednjoškolce "Otkrij šta želiš"!

Nakon uspešno izvedenih edukativnih programa, kroz koje je tokom prethodnih školskih godina prošlo više hiljada srednjoškolaca iz Srbije, Fakultet za medije i komunikacije organizuje novu besplatnu radionicu pod nazivom „Otkrij šta želiš“ koja mladima pruža priliku da razviju znanja i veštine koje su im važne u ostvarenju ličnih i profesionalnih ciljeva.

Radionica je osmišljena da pomogne srednjoškolcima da otkriju svoje talente i izvore svoje motivacije; da saznaju na koje sve načine mogu da dođu do informacija o obrazovanju, stipendijama i praksi. Na radionici ćemo istražiti mogućnosti koje se mladima danas pružaju, učiti kako da postavimo ciljeve i donesemo odluku.

Subota, 25. mart 2017. 

OTKRIJ ŠTA ŽELIŠ!

FMK, Karađorđeva 65 | 11-14h

Dođi i saznaj kako da otkriješ svoje talente i izvore svoje motivacije, koji su sve načini da dođeš do informacija o obrazovanju, stipendijama i praksi. Proveri koje ti se mogućnosti pružaju, nauči kako da postaviš ciljeve i doneseš odluku.

Radionica je besplatna, otvorena za sve zainteresovane srednjoškolce, a polaznici će po završetku dobiti sertifikate. Prijavu možeš poslati putem imejla fmk@singidunum.ac.rs, telefona 011/26 26 474 ili naše zvanične Facebook strane (fmk.beograd). U prijavi je potrebno da navedeš: ime i prezime, godinu rođenja, školu iz koje dolaziš i broj telefona.

Vidimo se na FMK!

OSTALE VESTI