23.10.2017.
Gostujuće predavanje prof. dr Mile Vukov na Departmanu za psihologiju

Departman za psihologiju Fakulteta za medije i komunikacije vas poziva na otvoreno predavanje koje će u utorak 31.10.2017. u 15 časova u sali 9 održati prof. dr Mila Vukov na temu „Subsistem siblinga u porodičnom sistemu“.

Dr Mila Goldner Vukov je psihijatar, doktor medicinskih nauka, porodični i grupni terapeut. Bila je član katedre za psihijatriju na Medicinskom fakultetu u Beogradu u funkciji docenta. Osnovala je jednu od prvih škola porodične terapije u Srbiji i napisala prvi udžbenik iz sistemskog pristupa porodici. Živela je i radila u Novom Zelandu i Australiji kao psihijatar i predavač na Univerzitetu Auckland, kao i na Univerzitetu James Cook. Edukovana u Beogradu, Velikoj Britaniji i Americi. Publikovala veliki broj naučnih radova i knjiga. Član je Američke psihijatrijske asocijacije, Novozelandske asocijacije za porodičnu terapiju i Kraljevskog psihijatrijskog koledža Australije i Novog Zelanda.

Predavanje je organizovano u okviru kursa prof. dr Nevene Čalovske Hercog i Mine Šoljaga "Porodica i porodični odnosi" i otvoreno je za sve zainteresovane studente FMK.

OSTALE VESTI