22.05.2012.
Studenti FMK vas pozivaju na predstavu "Simfonija odrastanja"

Fakultet za medije i komunikacije i tim "ArtingUp" studenata FMK vas pozivaju na izvođenje predstave "The Immodest Modest - Simfonija odrastanja". Predstava je rađena po motivima dela Modesta Musorgskog "Slike sa izložbe", a biće izvedena u utorak, 29. maja 2012. godine, sa početkom u 20 časova u Studentskom kulturnom centru Novi Beograd (Bulevar Zorana Đinđića 152a, iza Politehničke akademije).

Priča je smeštena u Muzej odrastanja i prati šest ključnih trenutaka u životu jedne devojčice, ali i svake osobe koja sebe danas naziva odraslom. Svaka od šest slika može se posmatrati kao skup prelomnih tačaka jednog životnog doba, gde svaka od njih ostavlja dubok trag na individui i umnogome obeležava ono što ona jeste.

Predstava objedinjuje teatar pokreta, magiju reči i zvuka i hipnotišući efekat pratećih video priča.

Tim "ArtingUp" čine studenti treće godine Fakulteta za medije i komunikacije: Anđela Čeh, Mario Jurešić, Marina Starović, Ena Zubović, Nataša Bečanović, Miroslav Popović.

Ulaz je slobodan. Molimo sve zainteresovane posetioce da ukoliko su u mogućnosti pošalju prijave na e-mail adresu: simfonija.odrastanja@gmail.com

Dobrodošli!

OSTALE VESTI