11.12.2017.
KSP Akcioni potencijal: Otvoreno predavanje o asertivnosti

Klub studenata psihologije FMK "Akcioni potencijal" vas poziva na otvoreno predavanje o asertivnosti koje će održati Antonio Aras u četvrtak, 14. decembra u sali 8 (IV sprat FMK, Karađorđeva 65) u 18 časova. 

Sećate li se kada ste poslednji put vodili kvalitetan razgovor, osetili da Vas je sagovornik razumeo? Da li se čujemo? Ima li koga sa kime bi se pričalo? 

Asertivnost je veština čiji su pravi znalci retkost, a umeju da iznesu svoju poentu, potrebe i zauzmu se za sebe u bilo kojoj situaciji (bez one poznate "knedle u grlu"). Samo njome opremljeni možemo zaista da ČUJEMO i RAZUMEMO sagovornika: prihvatimo ga kao posebno ljudsko biće sa sopstvenim potrebama i ličnošću, produbimo naš odnos. Srećom, postoji šansa da razvijete ovu veštinu! Pridružite nam se 14. decembra na predavanju o asertivnosti koje će održati Antonio Aras i na kreativan način nam približiti ovu temu.

Antonio Aras je diplomirani teolog, TA praktičar i kouč, trener asertivne komunikacije i ATOS metoda, edukant psihodrame u superviziji. Kao edukator, organizovao je više različitih seminara i radionica kojima je prisustvovalo preko 2000 učesnika. Završio je bazični nivo logosinteze i član je Plejbek teatra Beograd.

Antonio će takođe govoriti o svom projektu - CUKER - Centar za umetnost, kulturu, edukaciju i lični razvoj. CUKER je neprofitno udruženje i zajednica ljudi koji žele da rade na sebi, pomažu drugima i afirmišu pozitivne vrednosti u svom društvu. Uz pomoć kolege Darka Tomića, CUKER, između ostalog, pravi originalne video klipove koji približavaju psihološke koncepte svima. Na predavanju ćete imati priliku da vidite njihovo zanimljivo predstavljanje asertivnosti.

Predavanje je otvoreno za sve zainteresovane – dobro došli!

OSTALE VESTI