01.06.2012.
Fakultet za medije i komunikacije na Festivalu kreativnosti

Izdavačka kuća "Clio" u Domu omladine Beograda 1. i 2. juna organizuje Festival kreativnosti, koji okuplja učenike srednjih škola iz desetak gradova Srbije.
Tema ovogodišnjeg "Internest" Festivala kreativnosti je medijska pismenost, a  za ovu temu organizatori su se opredelili zbog toga što, uprkos tome što svakodnevno koriste i troše medijske sadržaje, mladi ljudi nedovoljno poznaju kako ti sadržaji nastaju, šta znače i kome su upućeni.

Fakultet za medije i komunikacije će na ovogodišnjem Festivalu kreativnosti učestvovati radionicom "Nastavi da misliš kreativno", kojom promoviše kritičko mišljenje, kao i svaki oblik kreativnog mišljenja koji odstupa od ustaljenih okvira i, pri tom, služi daljoj edukaciji. Najboljem timu koji bude učestvovao na radionici dodelićemo Oskara kreativnosti, a tri najuspešnija rada biće predstavljena u fakultetskim medijima (Media centar, FMK radio, časopis "Propeler"). Po završetku radionice svim učesnicima biće dodeljene zahvalnice od strane Fakulteta, kao dalji podstrek u razvijanju kritičkog i kreativnog mišljenja.

Više o radu Fakulteta posetioci će moći da saznaju na našem interaktivnom info punktu, koji će biti smešten u holu Doma omladine, gde će moći da učestvuju u zanimljivom kvizu iz oblasti marketinga i odnosa s javnošću.

Pridružite nam se!

OSTALE VESTI