08.11.2012.
Globalna nedelja preduzetništva na FMK!

Fakultet za medije i komunikacije i Centar za kreativno preduzetništvo Atipika organizuju Globalnu nedelju preduzetništva u subotu, 17. novembra 2012. godine, na petom spratu FMK.

Globalna nedelja preduzetništva je inicijativa koja uspešno postoji već pet godina. Svake godine u više od 125 zemalja organizuje se događaj koji okuplja uspešne preduzetnike i mlade ljude oko zajedničke ideje, čiji je cilj da se mladi motivišu i ohrabre da preuzmu inicijativu, budu kreativni i inovativni, da tragaju za novim mogućnostima i da kroz realizaciju svoje ideje ostvare lične ciljeve. Ovaj događaj, koji spaja ambiciju i iskustvo, je mesto na kome iz prve ruke možete saznati šta je to što vam je potrebno da biste postali "sam svoj gazda".

Tokom jednodnevnog programa imaćete priliku da učite iz iskustva uspešnih biznismena i proširite mrežu svojih poznanstava. Saznajte zašto je za ekonomiju i društvo u celini veoma bitno da stvarate poslove umesto da ih tražite. Ne propustite priliku da se informišete koji su to izazovi, prednosti, mala i velika zadovoljstva koja preduzetništvo sa sobom nosi. Cilj ovog globalnog okupljanja uspešnih i ambicioznih ljudi je stvaranje uslova za međusobno usavršavanje i edukaciju društva o značaju preduzetništva, kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou. 

Otkrijte preduzetnika koji se krije u svima nama. Pridružite nam se kako biste saznali više.
Oslobodite ideje! 

Centar za kreativno preduzetništvo Atipika je nastao na inicijativu studenata završne godine Fakulteta za medije i komunikacije, sa idejom da su originalnost, kreativnost, fleksibilnost i entuzijazam zajednički imenitelj svakog uspešnog poslovnog poduhvata.

Više o radu Centra saznajte OVDE.

OSTALE VESTI